Salutare drag antreprenor!

Crezi că ai avea nevoie de o comunitate de 1.200 de antreprenori care te va ajuta cu problemele cu care te confrunți în business-ul tău?

Romanian Business Club și comunitatea pe care o creștem împreună de peste 3 ani, funcționează pentru oamenii care au înțeles schimbarea produsă după pandemie. B2B și B2C se transformă în Business 2 Human.

Romanian Business Club și-a propus să ajute antreprenorii și să-i călăuzească spre un business mai prosper, mai organizat și mai sănătos.

Suntem mândri să spunem că am creat o comunitate de aproximativ 1.200 de antreprenori la nivelul țării care se întâlnește online și offline de peste 130 de săptămâni. Facem workshop-uri legate de marketing, vânzări, contabilitate, dar nu uităm de ce este cel mai important: NETWORKING-ul. Avem membrii în grup care au generat business cu peste 60 de clienți din comunitate și care și-au crescut afacerea cu peste 100.000€ din interacțiunile făcute la club. 

Acest lucru se poate vedea pe canalul nostru de Youtube

Ce îți oferim :

Un grup de Whatsapp național cu peste 170 de antreprenori unde poți afla răspunsul la nevoile tale în mai puțîn de 5 minute ( Valoare beneficiu 787 LEI anual)

Accesul la o aplicație dedicată comunității unde poți accesa cursuri, interacționa cu alți membri și afla ultimele știri din domeniul bancar și financiar. (Valoare beneficiu 3890 LEI anual)

În aplicație îți poți promova produsele și poți oferi discount-uri pentru business-ul tău. Poți genera revenue încă din prima zi

Iți oferim acces gratuit la cursul de vânzări King Of Leads care te ajuta depășești orice obstacol în vânzări! (Valoare beneficiu 2465 LEI)

Accesul la întâlniri săptămânale unde poți asculta nume importante precum: Vali Barbulescu, Andreea Raicu, Mihai Morar, Daciana Sârbu și mulți alții. Dacă nu poți ajunge, poți interacționa pe ZOOM ca și cum ai participa la eveniment! ( Valoare beneficiu 2391 LEI anual)

Un antreprenor trebuie se facă cunoscut! Hai să le arătăm tuturor cine ești printr-un interviu de prezentare, filmat cu o echipă profesionistă și moderatorul Constantin Opris de la profit.ro! (1725 LEI)

Poți încerca gratuit toate cele menționate mai sus la o primă ediție gratuită! #WeGrowTogether

Costul total al beneficilor enumerate mai sus este de aproximativ 11.258LEI. Pentru că ne dorim să faci parte din comunitate, poți beneficia la prima întâlnire de un discount considerabil după cum urmează:

150 RON în loc de 200 RON / Lună în cazul în care alegi să achiți abonamentul lunar

990 RON in loc de 11258 RON / an în cazul în care alegi să achiți în avans abonamentul pe 12 luni

Ce spune presa despre Romanian Business Club: